Formands beretning 2016 - Border Line-Dance Club Tønder

Formandens beretning: d. 9.3 2016.
 
Så er der gået endnu et år. Stille og rolig.
 
Vi holdt Bordertræf, med masser af dejlige danseglade mennesker. Og det gik rigtig fint, sådan da. Der var lidt problemer med maden. Men det var der ikke mange der lagde mærke til.
 
Der var sommerfest i spejderhytten igen, med masser af fremmødte. Der var igen 3 opvisninger på Rømø, som nok var de sidste, da Kurt stoppede.Så der kommer nok ikke nogen aftale der.
 
Så har der så vidt jeg husker været opvisning i Abild?
 
Vi startede op igen i august med nye medlemmer, og det er dejlig at se.
 
Vores årlige julefrokost på EUC var også igen en succes, med masser af deltagere. Juleafslutningen her i gymnastiksalen var også vellykket, med veldækket bord.
 
Mie har været på instruktørkursus.
 
Så skal vi se fremad:
 
Vi har igen Bordertræf og det er d. 9. april. Hvor igen i år medlemmerne får træffet til 150 kr. med den forventning, at man sætter sig på en hjælpeliste, som kommer her på opslagstavlen.
 
Da vi i bestyrelsen ikke kan klare det hele selv. Vi mangler også nogle, som vil dele breve ud til byens butikker og afhente evt. gaver til vores tombola.. Der udleveres opvisningsskjorter til dem som skal danse med i gågaden. Det står Mie for.
 
Efter hver opstart efter jul, og det er ikke kun i år. Så falder der dansere fra. Jeg har gået og spekuleret lidt på, hvorfor?? Er det fordi man ikke kan overskue det eller er det kommet andet i vejen. Har hørt lidt ude i kulissen, hvorfor. Men vil da meget hellere have, at man kommer til enten en instruktør eller eller til mig, hvis der er et eller andet, der evt. kunne gøres anderledes.
 
Hellere det, end at der kører et eller andet i rundt i byen og giver negativ omtale. Så kom til mig, hvis der er et eller andet og så må vi tage den derfra. I har også mulighed for for at ytre jer i aften, hvor mange af os er samlet.
 
Vi har gode instruktører, og dem skulle vi gerne blive ved med at holde. Til dem som danser om torsdagen, kan vi hermed meddele at Bent trækker sig langsom ( holder lige en pause, pga arbejdet) og i stedet for kommer Jane mere på banen.
 
Julefrokosten, skal vi også finde et andet sted at holde, da Bent ikke er på EUC tønder mere, så det arbejder jeg videre på. Og juleafslutningen, den bliver flyttet til Aulaen på Skolen, hvor vi før har danset.
 
Så vil jeg gerne sige tusind tak til bestyrelsen for godt samarbejde i det forgangne år. Og lige så mange tak til instruktørerne, I gør et stort stykke arbejde
Facebook